Over ons

 

producten

Over ons bedrijf


Als de uitstraling belangrijk is wordt de keuze ineens een stuk eenvoudiger.

Unieke wagens en heerlijk eten. Dat is goed toeven. En dat is het resultaat van een uitzonderlijk samenspel  van factoren.
Werner van Hoof Fun & Food is altijd in de weer met kwaliteit en mooie wagens. Ons wagenpark en onze apparatuur worden door ons zelf gerestaureerd en onderhouden. Zo behouden onze oldtimers en kramen hun bijzondere en authentieke uitstraling.
Alsook lekker eten en drinken bij ons van belang is.

Kunnen wij dit alleen? Nee hoor. Als het nodig is hebben wij een leuk team van medewerkers om ons heen die net zo enthousiast zijn als wij.

Naamsverandering
Bedrijven die al langer met ons samenwerken kennen ons nog van de naam Popcorngigant. Door de jaren heen hebben wij onze service steeds verder uitgebreid en bleek deze naam niet meer te passen bij ons brede assortiment. Daarom werken we nu onder de naam: Werner van Hoof Fun & Food.

HACCP-Certificaat
Bij de bereiding van onze snacks hechten we veel waarde aan smaak, maar ook aan hygiëne en veiligheid. Om dat aan te tonen zijn wij HACCP gecertificeerd. Zodat wij onze klanten een optimale kwaliteit van onze snacks en dranken kunnen garanderen.

Europese Allergenen Wetgeving
Voor mensen met een allergie is het van belang om te weten wat in hun voeding zit. Daarom kunt u bij elke wagen van ons controleren welke allergenen in onze producten voorkomen.

Vragen?
Gaat u een evenement, beurs, festival of feest organiseren? Zoekt u naar catering op een originele manier en wilt u uw gasten laten genieten van de veelzijdige snacks van Werner van Hoof?
Neem dan even contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

producten


Wie zijn wij eigenlijk?


Werner van Hoof en Floortje van Engelen.

Niet getrouwd maar al 23 jaar samen.
Op locatie zult u Werner vaker spreken. Floortje blijft eerder op de achtergrond en houdt dat graag zo.
Allebei hebben ze een passie voor mooie wagens. Werner doet de restauratie en reparatie. Floortje, u mag gerust Floor zeggen, doet de decoratie en aankleding. Beide hebben oog voor detail en hierdoor vragen ze elkaar regelmatig om advies.

Werner houdt niet van koffie zetten dus hij maakt dan de broodjes. Floortje is minder snel in poffertjes bakken daarom zorgt zij voor de wafels. Dus zult u ze hierbij ongetwijfeld samen aantreffen. De één vult de ander aan.
Popcorn en suikerspinnen vinden ze allebei erg leuk om te doen. Daar is het ook allemaal mee begonnen. Lees hier een stukje geschiedenis hoe dit bedrijf is gestart.

Tijdens het opbouwen op locatie komt u ze meestal allebei tegen. De stroomkabels worden door Werner aangesloten en terwijl hij de vrachtwagen leeg laadt, houdt Floortje zich bezig met het inrichten en klaarmaken van de verkoopwagens.

Ten tijde van het evenement treft u Floortje vaak aan in één van de wagens of in de cateringkoets. Werner helpt mee waar het nodig is, maakt een praatje met andere oldtimer-liefhebbers of draait gedreven aan zijn draaiorgel. Ook zorgt hij voor de bevoorrading, vaak in ouderwetse stijl, op een Zündapp uit 1963, waar hij dan ook veel bekijks mee heeft.

Op kantoor heeft ook ieder zijn taken. Floortje zorgt voor de planning, houdt de website bij en verstuurt meestal de emails. Werner op zijn beurt zorgt weer voor de boekhouding en zoekt enthousiast naar zeldzame auto's.

Allebei vinden ze het leuk én belangrijk om vanuit fraaie wagens (h)eerlijke producten aan te bieden.
Geen rare gerechten maar gewoon goed en smaakvol.