Snackwagen

Wanneer u op zoek bent een snackwagen voor uw bedrijfsfeest of evenement, bent u bij Werner van Hoof Fun & Food aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van snackwagens voor elke gelegenheid.

Lekker en gevarieerd
Bij Werner van Hoof Fun & Food is elke snackwagen uniek in functie en uitvoering. Voor de zwoele zomerdag hebben wij bijvoorbeeld de ijscowagen, voor de zoetekauw de heerlijke snoepwagen en voor de lekkere trek de popcorn- of friet- kar. Bij de huur van elke snackwagen zitten hoogwaardige friteuses inbegrepen om de snacks op smakelijke wijze te bereiden.

Het oog wil ook wat
Met het huren van een snackwagen bij Werner van Hoof Fun & Food verwent u uw gasten of klanten met een totaalbeleving voor oog en tong. Bij ons heeft elke snackwagen namelijk een unieke en bijzondere uitstraling. Klassiek of modern, voor volwassenen of een kinderfeest: een snackwagen van Werner van Hoof is altijd een echte sfeermaker. Zorgvuldig onderhouden gaan onze wagens vele decennia mee en zijn inmiddels deels echte collectorsitems.

Overweegt u een snackwagen te huren of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Kijk dan op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!