Draaiorgel

Bent u op zoek naar een draaiorgel voor uw bedrijfsfeest of evenement? Het authentieke draaiorgel van Werner van Hoof Fun & Food is favoriet bij jong en oud. Bovendien geeft het elk feest of evenement in een handomdraai een authentieke en bijzondere entourage.

De nostalgie van het draaiorgel
Hoewel vrijwel iedereen het draaiorgel uit zijn jeugd kent, zijn draaiorgels tegenwoordig nog vaak te vinden in winkelstraten en op dorpspleinen. Daar ‘dwingen’ ze voorbijgangers op de maat mee te lopen en toveren ze een glimlach op talloze gezichten. Ook op feesten geniet het draaiorgel met zijn aanstekelijke klanken nog steeds ongekende populariteit.

Draaiorgel ‘Op Hoop Van Zegen‘
Met trots presenteert Werner van Hoof  Fun & Food zijn draaiorgel ‘Op Hoop Van Zegen’. Dit fraai versierde draaiorgel is een ware sfeermaker op elk feest of evenement. Wij brengen ons draaiorgel naar locatie van uw evenement of feest. U huurt het compleet met orgeldraaier, waardoor u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Meer weten?
Wilt u meer weten over ons draaiorgel of bent u benieuwd of  ‘Op Hoop Van Zegen ‘ nog voor uw evenement beschikbaar is? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.