Poffertjes

Poffertjes – geliefd bij jong en oud - zijn de bekroning elk evenement of feest. Werner van Hoof Fun & Food verzorgt voor u de catering van onder andere poffertjes tot in de puntjes. Wij serveren onze poffertjes uit een van onze bijzondere poffertjeskarren. Smikkelen maar!

   

De kracht van onze poffertjeskramen
Poffertjes zijn sinds jaar en dag heel erg populair. Onze nostalgische poffertjeskraam is een wenk naar vervlogen tijden. We beschikken ook over een moderne poffertjeskraam die ’s avonds opvallend belicht is. Kortom, we hebben een entourage op maat voor elk feest of evenement.

De kracht van onze poffertjes
Lekkere poffertjes bereiden is een echte ambacht. Met onze hoogwaardige poffertjesplaat en onze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten “naar grootmoeders recept” wordt het echter kinderspel. We serveren onze poffertjes voor de jonge bezoekers met boter en poedersuiker. Voor de volwassen bezoekers hebben wij een keuze uit diverse likeuren als topping.

Meer dan alleen poffertjes
Wilt u naast poffertjes ook andere snacks serveren op uw evenement of feest? Een zeer gangbare combinatie met poffertjes zijn onze heerlijke Luikse Wafels. Ook voor hele andere snackwagens en snacks, zoals hotdogs en broodjes, frietjes, ijs of snoepgoed, kunt u bij ons terecht.

Meer weten?
Bent u op zoek naar cateringmogelijkheden van poffertjes voor uw feest? Of wilt u meer weten over Werner van Hoof Fun & Food? Neem dan contact met ons op.