Verkoopwagens

De verkoopwagens van Werner van Hoof Fun en Food zijn in veel opzichten bijzonder te noemen. Graag vertellen we u meer over onze wagens en kramen.

Authentiek uiterlijk
Bij de aanschaf van onze verkoopwagens gaan we niet over een nacht ijs. Met grote zorgvuldigheid kiezen we de wagens uit. Al onze wagens kunnen dankzij hun feestelijke voor diverse gelegenheden worden ingezet. We beschikken over een aantal oude pronkstukken, zoals onze snack-oldtimer uit 1931, maar ook over een aantal verkoopwagens die speciaal in onze opdracht zijn ontworpen.

Met liefde onderhouden
Sommige zijn antiek, andere zijn modern - een ding hebben onze verkoopwagens gemeen: ze zijn er allemaal stralend uit. In onze speciale werkplaats verrichten we zelf met de grootste zorg het onderhoud aan al onze verkoopwagens. Zo bent u verzekerd van een echte blikvanger op uw evenement of feest.

Kwaliteit
Bij Werner van Hoof staat kwaliteit voorop. Al onze verkoopwagens zijn uitgerust met hoogwaardige, moderne apparatuur die voldoet aan strenge veiligheidseisen. Ideaal voor het bereiden van overheerlijke en hoogwaardige snacks! Interesse? Wilt u meer weten over onze verkoopwagens? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte op maat.