Cateringbedrijf

Werner van Hoof Fun en Food is een authentiek cateringbedrijf gevestigd in Helmond. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment aan fraaie snackwagens en kramen voor op uw feest of evenement. Klassiek of modern, suikerspin of een broodje haring: bijna alles is mogelijk bij ons cateringbedrijf.

  Onze diensten en producten 

Bij cateringbedrijf Werner van Hoof Fun en Food kunt u terecht voor de catering van grote en kleine evenementen en partijen. Wij beschikken binnen ons cateringbedrijf over wagens in uiteenlopende stijlen, waardoor u de keuze van de wagens helemaal kunt afstemmen op het thema van uw feest. Een ding hebben onze wagens en kramen gemeen: ze zijn zonder uitzondering ware blikvangers die voor een onvergetelijke indruk zorgen bij grote en kleine bezoekers.

De klant op nummer 1 
Binnen ons cateringbedrijf streven we ernaar dat elke klant zich koning voelt. Hiervoor hebben we een aantal uitgangspunten:

  • Bij de bereiding van snacks binnen ons cateringbedrijf of op locatie werken we enkel met de beste ingrediënten, recepten en apparatuur. Smullen gegarandeerd!
  • Wij bespreken graag al uw wensen. Voordat u gebruik maakt van de diensten van ons cateringbedrijf geven we een heldere, vrijblijvende offerte, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.
  • Wij besteden zeer veel zorg en toewijding aan het onderhoud van onze bijzondere cateringwagens, die we zelf opknappen in onze werkplaats..


Meer weten?

Organiseert u binnenkort een feest of evenement en wilt u meer weten over de mogelijkheden van cateringbedrijf Werner van Hoof Fun en Food? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!