Lekkere broodjes

Een broodje haring, een klassiek broodje bal of een Hollands kaasbroodje? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat – bij Werner van Hoof Fun & Food kunt u terecht voor verschillende soorten lekkere broodjes voor op uw feest op evenement!

Volle magen, tevreden klanten
Lekkere broodjes vormen de basis van elke catering. Broodjes zijn gezond, vullen de maag en er kan eindeloos mee worden gevarieerd. Bij Werner van Hoof Fun & Food verzorgen wij uw lekkere broodjes geheel naar uw wens. Onze lekkere warme en koude broodjes worden verzorgd vanaf fraaie, kleurrijke wagens. Een aangename totaalbeleving voor ogen en monden!

Niet alleen lekkere broodjes
Werner van Hoof is niet alleen het nummer 1 adres voor dat heerlijk broodje gehakt of kaas: naast broodjes verzorgen wij een ruim assortiment aan lekkere hapjes voor op uw feest of evenement. Zo kunt u bij ons terecht voor frites, suikerspin, wafels en zelfs heerlijk scherpijs.

Meer weten?
Heeft u trek gekregen in onze lekkere broodjes? Of heeft u interesse in onze andere snacks? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.