Jaarmarkten

Jaarmarkten of braderieën zijn ongelofelijk populair in binnen- en buitenland. Jaarmarkten zetten een stad, dorp of wijk een of meerdere dagen in het zonnetje en vormen een gezellige en ongedwongen ontmoetingsplek voor vrienden, familieleden en collega’s.

Met de catering van Werner van Hoof is de organisatie van jaarmarkten kinderspel! Bij Werner van Hoof Fun & Food kunt u namelijk terecht voor uw marktkramen, catering en zelfs een draaiorgel. Makkelijk en succes gegarandeerd!

Onze diensten en producten


Bij Werner van Hoof Fun & Food vindt u vrijwel alles op het gebied van catering voor uw jaarmarkt. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Heerlijke broodjes en zoetigheden, geserveerd vanaf stijlvolle cateringwagens. Onze authentieke snack-oldtimer is al jaren de publiekslieveling op jaarmarkten, feesten en andere evenementen.
  • Wafels, poffertjes en suikerspinnen waarvan harten sneller gaan kloppen – zowel vroeger als nu onmisbaar op jaarmarkten.
  • Marktkraampjes – de basis van alle jaarmarkten
  • Een prachtig 45-toets draaiorgel, dat op jaarmarkten garant staat voor nostalgische muzikale ondersteuning.


Meer weten? 


Gaat u binnenkort een jaarmarkt of braderie organiseren of wilt u weten wat wij nog meer op het gebied van jaarmarkten te bieden hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.