Broodje kroket

Een oer-Hollands broodje kroket – wie gaat er niet van likkebaarden? Logisch dat een broodje kroket dan ook niet ontbreekt in het vaste assortiment aan funfood Bij Werner van Hoof Fun & Food.

     

Een Broodje Kroket van Werner van Hoof
Werner van Hoof Fun & Food is een gerenommeerd cateringbedrijf voor al uw feesten en evenementen. Niet alleen voor een broodje kroket, maar voor een breed assortiment aan overheerlijke broodjes en snacks kunt u bij ons terecht. Ons broodje kroket behoort daarbij al sinds jaar en dag bij de favorieten. Wij serveren uw broodje kroket desgewenst met ambachtelijke mosterd en andere sauzen. Onze kroketten worden bereid in hoogwaardige en moderne friteuses, die garant staan voor een heerlijke smaakexplosie.

Een bijzonder broodje uit een bijzondere wagen
Bij een lekker broodje kroket hoort ook een mooie entourage. Wat dacht u van een broodje kroket voor uw gasten, geserveerd uit onze originele Snack-oldtimer? Onze Amerikaanse A-ford uit 1931 valt in de smaak bij oude en jonge bezoekers – een broodje kroket om nooit meer te vergeten!

Meer weten?
Wilt u meer weten over ons broodje kroket, onze cateringwagens of -mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte op maat.