Koffiebar op locatie

Organiseert u een feest of evenement? Maak het feest echt compleet met een koffiebar op uw locatie. Bij de geur van koffie beginnen mensen al te stralen. Bezoekers vinden namelijk heerlijk om even uit rusten en bij te praten met heerlijk bakje koffie of kopje thee. Wanneer u Werner van Hoof inschakelt, hoeft u zelf geen koffie te zetten en nemen wij bovendien een gezellige ambiance mee.

Koffiebar op locatie
Een kopje koffie smaakt natuurlijk het lekkerste in een gezellige ambiance. Om de beleving van een kopje koffie compleet te maken, hebben wij een echte topper: de cateringkoets. Met deze exclusieve koets kunt u uw gasten voorzien van eten en drinken in een gezellige sfeer.

Omdat u uw gasten het allerbeste wil bieden, gebruiken wij koffie van Segrafedo. In een handomdraai zetten wij uw gasten een kop koffie, een capuccino, espresso doppio of een koffie verkeerd voor. Maar wij maken ook de latte macchiato, een Americano of een ouderwetse kop koffie met slagroom. Voor de zoetekauw wij hierbij een heerlijke chocolade-, of appelmuffin. Voor de theeliefhebbers hebben wij een ruime keuze aan lekkere en gezonde theeën.

Naast koffie en thee schenken we ook bier en frisdranken. Daarbij serveren we heerlijke broodjes. Rondom de koets plaatsen we zit- en stagelegenheden, zodat uw gasten kunnen genieten van hun broodje en drankje

Meer dan alleen koffie
Duurt uw feest of evenement de hele dag? Dan kunnen we u een breed assortiment aan snackwagens en verkoopwagens presenteren. Hieruit serveren wij snacks, frites, broodjes, wafels, poffertjes, popcorn en suikerspinnen. Voor elke gelegenheid en iedere sfeer hebben we wel een wagen en een zoete of hartige snack. Neem eens een kijkje bij onze Diensten en Producten.

Contact
Organiseert u een feest of evenement en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een koffiebar op locatie? Of wilt u onze uitgebreide mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.